Opis produktu
- Wydajność sportowa
- Utrzymanie i rozwój masy mięśniowej
- Regeneracja po treningu
Twój koszyk ma
Get deals 🎁 starting at 45 €
Zestaw degustacyjny Evoexcel 2.0 – pyszne smaki i niesamowite konsystencje w Twoich koktajlach białkowych. Wypróbuj najlepsze połączenie Izolatu i Koncentratu białka serwatkowego!
Bez Jaj
Bez Orzechów
Bez konserwantów
Bez GMO
Bez Glutenu
Odpowiedni dla Wegetarian
Water Sports
Endurance Sports
Muscle Sports
Extreme Sports
Team Sports
Motor Sports
Fight Sports
Racket Sports
Power Sports
Od
Minimalny zakup sztuk!
Dodaj do koszyka
Powiadomienie o dostępności
Informacja o naszych informacjach o produktach
Informacja o naszych informacjach o produktach
Usługi: 17
Pole | Per serving | Na 100g |
---|---|---|
Wartość energetyczna | 475kJ/112Kcal | 1583kJ/373Kcal |
Tłuszcze | 0,6g | 2g |
w tym nasycone | 0,4g | 1,4g |
Węglowodany | 1,2g | 4g |
w tym cukry | 1,2g | 3,9g |
Białka | 25g | 85g |
Sól | 0,25g | 0,85g |
Kompleks enzymów do stosowania w żywności (Digezyme®) | 160mg | 533,2mg |
Alfa-amylaza | 3838,9U | 12796,5U |
Proteaza | 959,7U | 3199,1U |
Beta-D-galaktozydazy (laktaza) | 639,8U | 2132,7U |
Lipaza | 159,9U | 533,1U |
Celulaza | 31,9U | 106,6U |
Siara bydlęca | 75mg | 250mg |
Immunoglobulina G (IgG) | 30mg | 100mg |
Spory Bacillus coagulans (Lactospore®) | 301474336,4U | 1004914454,9U |
Białko w przeliczeniu na suchą masę (azot *6,38).
Aminokwas | Na 100g |
---|---|
L-Alanina | 4511mg |
L-Arginina | 2254mg |
Kwas L-asparaginowy | 10009mg |
L-Cysteina | 2077mg |
Kwas L-glutaminowy | 15895mg |
Glicyna | 1607mg |
L-Histydyna | 1305mg |
L-Izoleucyna | 5804mg |
L-Leucyna | 9574mg |
L-Lizyna | 8263mg |
L-Metionina | 1829mg |
L-Fenyloalanina | 2794mg |
L-Prolina | 5836mg |
L-Seryna | 4240mg |
L-Treonina | 6467mg |
L-Tryptofan | 1555mg |
L-Tyrozyna | 2538mg |
L-Walina | 5440mg |
Składniki
Izolat białka serwatkowego mleka 55% [emulgator (lecytyna słonecznikowa)], koncentrat białka serwatkowego mleka 40% [emulgator (lecytyna słonecznikowa)], kompleks enzymów do żywności [alfa-amylaza, proteaza, beta-D-galaktozydaza (laktaza), lipaza, celulaza], chlorek sodu, siara bydlęca (białka mleka), substancja słodząca (sukraloza), naturalny aromat, zarodniki Bacillus Coagulans.
Usługi: 17
Pole | Per serving | Na 100g |
---|---|---|
Wartość energetyczna | 473kJ/112Kcal | 1577kJ/372Kcal |
Tłuszcze | 0,6g | 1,9g |
w tym nasycone | 0,4g | 1,4g |
Węglowodany | 1,4g | 4,7g |
w tym cukry | 0,9g | 3g |
Białka | 25g | 84g |
Sól | 0,25g | 0,84g |
Kompleks enzymów do stosowania w żywności (Digezyme®) | 160mg | 533,3mg |
Alfa-amylaza | 3839,4U | 12798,2U |
Proteaza | 959,8U | 3199,5U |
Beta-D-galaktozydazy (laktaza) | 639,9U | 2133U |
Lipaza | 159,9U | 533,2U |
Celulaza | 32U | 106,6U |
Siara bydlęca | 75mg | 250mg |
Immunoglobulina G (IgG) | 30mg | 100mg |
Spory Bacillus coagulans (Lactospore®) | 301484997U | 1004949990U |
Białko w przeliczeniu na suchą masę (azot *6,38).
Aminokwas | Na 100g |
---|---|
L-Alanina | 4459mg |
L-Arginina | 2228mg |
Kwas L-asparaginowy | 9892mg |
L-Cysteina | 2052mg |
Kwas L-glutaminowy | 15708mg |
Glicyna | 1588mg |
L-Histydyna | 1291mg |
L-Izoleucyna | 5735mg |
L-Leucyna | 9464mg |
L-Lizyna | 8168mg |
L-Metionina | 1806mg |
L-Fenyloalanina | 2762mg |
L-Prolina | 5765mg |
L-Seryna | 4193mg |
L-Treonina | 6392mg |
L-Tryptofan | 1537mg |
L-Tyrozyna | 2509mg |
L-Walina | 5375mg |
Składniki
Izolat białka serwatkowego mleka 55%, koncentrat białek serwatkowych mleka 40%, aromat, emulgator (lecitina de girasol), barwnik (czerwień buraczana), kompleks enzymów do żywności [alfa-amylaza, proteaza, beta-D-galaktozydaza (laktaza), lipaza, celulaza], chlorek sodu, siara wołowa (białka mleka), substancja słodząca (sukraloza), naturalny aromat, zarodniki Bacillus coagulans, kwas (kwas cytrynowy).
Usługi: 17
Pole | Per serving | Na 100g |
---|---|---|
Wartość energetyczna | 468kJ/110Kcal | 1561kJ/368Kcal |
Tłuszcze | 0,7g | 2,3g |
w tym nasycone | 0,5g | 1,6g |
Węglowodany | 1,1g | 3,8g |
w tym cukry | 0,8g | 2,7g |
Białka | 25g | 83g |
Sól | 0,25g | 0,84g |
Kompleks enzymów do stosowania w żywności (Digezyme®) | 160mg | 533,3mg |
Alfa-amylaza | 3839,5U | 12798,4U |
Proteaza | 959,8U | 3199,6U |
Beta-D-galaktozydazy (laktaza) | 639,9U | 2133U |
Lipaza | 159,9U | 533,2U |
Celulaza | 32U | 106,6U |
Siara bydlęca | 75mg | 250mg |
Immunoglobulina G (IgG) | 30mg | 100mg |
Spory Bacillus coagulans (Lactospore®) | 301507279,6U | 1005024265,4U |
Białko w przeliczeniu na suchą masę (azot *6,38).
Aminokwas | Na 100g |
---|---|
L-Alanina | 4366mg |
L-Arginina | 2186mg |
Kwas L-asparaginowy | 9706mg |
L-Cysteina | 2023mg |
Kwas L-glutaminowy | 15418mg |
Glicyna | 1556mg |
L-Histydyna | 1253mg |
L-Izoleucyna | 5640mg |
L-Leucyna | 9271mg |
L-Lizyna | 8005mg |
L-Metionina | 1782mg |
L-Fenyloalanina | 2706mg |
L-Prolina | 5684mg |
L-Seryna | 4090mg |
L-Treonina | 6268mg |
L-Tryptofan | 1503mg |
L-Tyrozyna | 2459mg |
L-Walina | 5290mg |
Składniki
Izolat białka serwatkowego mleka 55%, koncentrat białka serwatkowego mleka 40%, aromat, emulgator (lecytyna słonecznikowa), kompleks enzymów do żywności [alfa-amylaza, proteaza, beta-D-galaktozydaza (laktaza), lipaza, celulaza], chlorek sodu, colostrum wołowe (białko z mleka), substancja słodząca (sukraloza), naturalny aromat, zarodniki Bacillus Coagulans.
Usługi: 17
Pole | Per serving | Na 100g |
---|---|---|
Wartość energetyczna | 466kJ/110Kcal | 1555kJ/366Kcal |
Tłuszcze | 0,7g | 2,3g |
w tym nasycone | 0,5g | 1,6g |
Węglowodany | 1,4g | 4,8g |
w tym cukry | 0,9g | 2,9g |
Białka | 25g | 82g |
Sól | 0,26g | 0,87g |
Kompleks enzymów do stosowania w żywności (Digezyme®) | 160mg | 533,2mg |
Alfa-amylaza | 3839,3U | 12797,7U |
Proteaza | 959,8U | 3199,4U |
Beta-D-galaktozydazy (laktaza) | 639,8U | 2132,9U |
Lipaza | 159,9U | 533,2U |
Celulaza | 31,9U | 106,6U |
Siara bydlęca | 75mg | 250mg |
Immunoglobulina G (IgG) | 30mg | 100mg |
Spory Bacillus coagulans (Lactospore®) | 301470281,9U | 1004900939,9U |
Białko w przeliczeniu na suchą masę (azot *6,38).
Aminokwas | Na 100g |
---|---|
L-Alanina | 4287mg |
L-Arginina | 2146mg |
Kwas L-asparaginowy | 9528mg |
L-Cysteina | 1985mg |
Kwas L-glutaminowy | 15135mg |
Glicyna | 1528mg |
L-Histydyna | 1232mg |
L-Izoleucyna | 5534mg |
L-Leucyna | 9103mg |
L-Lizyna | 7860mg |
L-Metionina | 1748mg |
L-Fenyloalanina | 2657mg |
L-Prolina | 5576mg |
L-Seryna | 4019mg |
L-Treonina | 6153mg |
L-Tryptofan | 1476mg |
L-Tyrozyna | 2414mg |
L-Walina | 5191mg |
Składniki
Izolat białka serwatkowego mleka 55% [emulgator (lecytyna słonecznikowa)], koncentrat białka serwatkowego mleka 40% [emulgator (lecytyna słonecznikowa)], aromat, barwnik (czerwień buraczana), kompleks enzymów do żywności [alfa-amylaza, proteaza, beta-D-galaktozydaza (laktaza), lipaza, celulaza], chlorek sodu, siara bydlęca (białka mleka), substancja słodząca (sukraloza), aromat naturalny, zarodniki Bacillus coagulans.
Usługi: 17
Pole | Per serving | Na 100g |
---|---|---|
Wartość energetyczna | 469kJ/111Kcal | 1565kJ/369Kcal |
Tłuszcze | 0,7g | 2,2g |
w tym nasycone | 0,5g | 1,6g |
Węglowodany | 1,3g | 4,3g |
w tym cukry | 0,8g | 2,7g |
Białka | 25g | 83g |
Sól | 0,26g | 0,85g |
Kompleks enzymów do stosowania w żywności (Digezyme®) | 160mg | 533,2mg |
Alfa-amylaza | 3839,1U | 12797U |
Proteaza | 959,7U | 3199,2U |
Beta-D-galaktozydazy (laktaza) | 639,8U | 2132,8U |
Lipaza | 159,9U | 533,2U |
Celulaza | 31,9U | 106,6U |
Siara bydlęca | 75mg | 250mg |
Immunoglobulina G (IgG) | 30mg | 100mg |
Spory Bacillus coagulans (Lactospore®) | 301467757,5U | 1004892525U |
Białko w przeliczeniu na suchą masę (azot *6,38).
Aminokwas | Na 100g |
---|---|
L-Alanina | 4362mg |
L-Arginina | 2184mg |
Kwas L-asparaginowy | 9697mg |
L-Cysteina | 2021mg |
Kwas L-glutaminowy | 15404mg |
Glicyna | 1555mg |
L-Histydyna | 1252mg |
L-Izoleucyna | 5634mg |
L-Leucyna | 9262mg |
L-Lizyna | 7998mg |
L-Metionina | 1780mg |
L-Fenyloalanina | 2704mg |
L-Prolina | 5679mg |
L-Seryna | 4087mg |
L-Treonina | 6262mg |
L-Tryptofan | 1501mg |
L-Tyrozyna | 2457mg |
L-Walina | 5285mg |
Składniki
Izolat białka serwatkowego mleka 55% [emulgator (lecytyna słonecznikowa)], koncentrat białka serwatkowego mleka 40% [emulgator (lecytyna słonecznikowa)], aromat, kompleks enzymów do żywności [alfa-amylaza, proteaza, beta-D-galaktozydaza (laktaza), lipaza i celulaza], chlorek sodu, siara wołowa (białka mleka), substancja słodząca (sukraloza), naturalny aromat, zarodniki Bacillus coagulans.
Usługi: 17
Pole | Per serving | Na 100g |
---|---|---|
Wartość energetyczna | 471kJ/111Kcal | 1569kJ/370Kcal |
Tłuszcze | 0,6g | 1,9g |
w tym nasycone | 0,4g | 1,4g |
Węglowodany | 1,5g | 5,1g |
w tym cukry | 0,9g | 2,8g |
Białka | 25g | 83g |
Sól | 0,25g | 0,84g |
Kompleks enzymów do stosowania w żywności (Digezyme®) | 160mg | 533,3mg |
Alfa-amylaza | 3839,7U | 12799,1U |
Proteaza | 959,9U | 3199,8U |
Beta-D-galaktozydazy (laktaza) | 639,9U | 2133,2U |
Lipaza | 159,9U | 533,3U |
Celulaza | 32U | 106,6U |
Siara bydlęca | 75mg | 250mg |
Immunoglobulina G (IgG) | 30mg | 100mg |
Spory Bacillus coagulans (Lactospore®) | 301509877,9U | 1005032926,4U |
Białko w przeliczeniu na suchą masę (azot *6,38).
Aminokwas | Na 100g |
---|---|
L-Alanina | 4412mg |
L-Arginina | 2204mg |
Kwas L-asparaginowy | 9786mg |
L-Cysteina | 2029mg |
Kwas L-glutaminowy | 15540mg |
Glicyna | 1571mg |
L-Histydyna | 1279mg |
L-Izoleucyna | 5672mg |
L-Leucyna | 9364mg |
L-Lizyna | 8081mg |
L-Metionina | 1786mg |
L-Fenyloalanina | 2733mg |
L-Prolina | 5700mg |
L-Seryna | 4151mg |
L-Treonina | 6324mg |
L-Tryptofan | 1521mg |
L-Tyrozyna | 2483mg |
L-Walina | 5316mg |
Składniki
Izolat białka serwatkowego mleka 55% [emulgator (lecytyna słonecznikowa)], koncentrat białka serwatkowego mleka 40% [emulgator (lecytyna słonecznikowa], aromat, barwnik (czerwień buraczana), kompleks enzymów do żywności [alfa-amylaza, proteaza, beta-D-galaktozydaza (laktaza), lipaza, celulaza], chlorek sodu, siara bydlęca (białko mleka), substancja słodząca (sukraloza), naturalny aromat, zarodniki Bacillus Coagulans.
Usługi: 17
Pole | Per serving | Na 100g |
---|---|---|
Wartość energetyczna | 460kJ/109Kcal | 1534kJ/362Kcal |
Tłuszcze | 0,8g | 2,6g |
w tym nasycone | 0,5g | 1,8g |
Węglowodany | 1,7g | 5,6g |
w tym cukry | 0,7g | 2,4g |
Białka | 23g | 78g |
Sól | 0,38g | 1,3g |
Kompleks enzymów do stosowania w żywności (Digezyme®) | 160mg | 533,3mg |
Alfa-amylaza | 3839,7U | 12799,2U |
Proteaza | 959,9U | 3199,8U |
Beta-D-galaktozydazy (laktaza) | 639,9U | 2133,2U |
Lipaza | 159,9U | 533,3U |
Celulaza | 32U | 106,6U |
Siara bydlęca | 75mg | 250mg |
Immunoglobulina G (IgG) | 30mg | 100mg |
Spory Bacillus coagulans (Lactospore®) | 301496897,2U | 1004989657,5U |
Białko w przeliczeniu na suchą masę (azot *6,38).
Aminokwas | Na 100g |
---|---|
L-Alanina | 4015mg |
L-Arginina | 2013mg |
Kwas L-asparaginowy | 8938mg |
L-Cysteina | 1869mg |
Kwas L-glutaminowy | 14201mg |
Glicyna | 1432mg |
L-Histydyna | 1145mg |
L-Izoleucyna | 5200mg |
L-Leucyna | 8528mg |
L-Lizyna | 7366mg |
L-Metionina | 1647mg |
L-Fenyloalanina | 2490mg |
L-Prolina | 5250mg |
L-Seryna | 3753mg |
L-Treonina | 5769mg |
L-Tryptofan | 1380mg |
L-Tyrozyna | 2263mg |
L-Walina | 4481mg |
Składniki
Izolat białka serwatkowego mleka 55%, koncentrat białka serwatkowego mleka 40%, dtłuszczone kakao w proszku (10-12% z masła kakao, z nasion Theobroma cacao), aromat, chlorek sodu, emulgator (lecytyna słonecznikowa), regulator kwasowości (węglan potasu), kompleks enzymów do żywności [alfa-amylaza, proteaza, beta-D-galaktozydaza (laktaza), lipaza, celulaza], siara bydlęca (białko mleka), substancja słodząca (sukraloza), naturalny aromat, zarodniki Bacillus coagulans.
Usługi: 17
Pole | Per serving | Na 100g |
---|---|---|
Wartość energetyczna | 470kJ/111Kcal | 1567kJ/369Kcal |
Tłuszcze | 0,6g | 1,9g |
w tym nasycone | 0,4g | 1,4g |
Węglowodany | 1,3g | 4,3g |
w tym cukry | 0,8g | 2,8g |
Białka | 25g | 84g |
Sól | 0,25g | 0,84g |
Kompleks enzymów do stosowania w żywności (Digezyme®) | 160mg | 533,3mg |
Alfa-amylaza | 3839,4U | 12798,3U |
Proteaza | 959,8U | 3199,5U |
Beta-D-galaktozydazy (laktaza) | 639,9U | 2133U |
Lipaza | 159,9U | 533,2U |
Celulaza | 32U | 106,6U |
Siara bydlęca | 75mg | 250mg |
Immunoglobulina G (IgG) | 30mg | 100mg |
Spory Bacillus coagulans (Lactospore®) | 301483894,5U | 1004946315,1U |
Białko w przeliczeniu na suchą masę (azot *6,38).
Aminokwas | Na 100g |
---|---|
L-Alanina | 4447mg |
L-Arginina | 2221mg |
Kwas L-asparaginowy | 9864mg |
L-Cysteina | 2046mg |
Kwas L-glutaminowy | 15664mg |
Glicyna | 1584mg |
L-Histydyna | 1288mg |
L-Izoleucyna | 5718mg |
L-Leucyna | 9439mg |
L-Lizyna | 8146mg |
L-Metionina | 1801mg |
L-Fenyloalanina | 2755mg |
L-Prolina | 5748mg |
L-Seryna | 4182mg |
L-Treonina | 6374mg |
L-Tryptofan | 1533mg |
L-Tyrozyna | 2502mg |
L-Walina | 5359mg |
Składniki
Izolat białka serwatkowego mleka 55% [emulgator (lecytyna sojowa)], koncentrat białka serwatkowego mleka 40% [emulgator (lecytyna słonecznikowa)], naturalny aromat, barwnik (czerwień buraczana), kompleks enzymów do żywności [alfa-amylaza, proteaza, beta-D-galaktozydaza (laktaza), lipaza, celulaza], chlorek sodu, colostrum wołowe (białko mleka), substancja słodząca (sukraloza), zarodniki Bacillus Coagulans.
Usługi: 17
Pole | Per serving | Na 100g |
---|---|---|
Wartość energetyczna | 471kJ/111Kcal | 1571kJ/370Kcal |
Tłuszcze | 0,6g | 1,9g |
w tym nasycone | 0,4g | 1,4g |
Węglowodany | 1,8g | 5,9g |
w tym cukry | 1,2g | 4g |
Białka | 25g | 82g |
Sól | 0,25g | 0,84g |
Kompleks enzymów do stosowania w żywności (Digezyme®) | 160mg | 533,3mg |
Alfa-amylaza | 3840U | 12800U |
Proteaza | 960U | 3200U |
Beta-D-galaktozydazy (laktaza) | 640U | 2133,3U |
Lipaza | 160U | 533,3U |
Celulaza | 32U | 106,6U |
Siara bydlęca | 75mg | 250mg |
Immunoglobulina G (IgG) | 22,5mg | 75mg |
Spory Bacillus coagulans (Lactospore®) | 301497376U | 1004991253,5U |
Białko w przeliczeniu na suchą masę (azot *6,38).
Aminokwas | Na 100g |
---|---|
L-Alanina | 4373mg |
L-Arginina | 2183mg |
Kwas L-asparaginowy | 9697mg |
L-Cysteina | 2009mg |
Kwas L-glutaminowy | 15401mg |
Glicyna | 1557mg |
L-Histydyna | 1269mg |
L-Izoleucyna | 5620mg |
L-Leucyna | 9281mg |
L-Lizyna | 8009mg |
L-Metionina | 1770mg |
L-Fenyloalanina | 2709mg |
L-Prolina | 5650mg |
L-Seryna | 4116mg |
L-Treonina | 6266mg |
L-Tryptofan | 1511mg |
L-Tyrozyna | 2460mg |
L-Walina | 5266mg |
Składniki
Izolat białka serwatkowego mleka 55% [emulgator (lecytyna słonecznikowa)], koncentrat białka serwatkowego mleka 40% [emulgator (lecytyna słonecznikowa)], aromat, kompleks enzymów trawiennych do żywności [alfa-amylaza, proteaza, beta-D-galaktozydaza (laktaza), lipaza, celulaza], chlorek, barwnik (karmel amoniakalny), siara bydlęca (białko mleka), substancja słodząca (sukraloza), aromat naturalny, zarodniki Bacillus Coagulans.
Usługi: 17
Pole | Per serving | Na 100g |
---|---|---|
Wartość energetyczna | 474kJ/112Kcal | 1580kJ/372Kcal |
Tłuszcze | 0,6g | 2g |
w tym nasycone | 0,4g | 1,4g |
Węglowodany | 1,3g | 4,3g |
w tym cukry | 0,8g | 2,8g |
Białka | 25g | 84g |
Sól | 0,26g | 0,86g |
Kompleks enzymów do stosowania w żywności (Digezyme®) | 160mg | 533,2mg |
Alfa-amylaza | 3839,2U | 12797,4U |
Proteaza | 959,8U | 3199,3U |
Beta-D-galaktozydazy (laktaza) | 639,8U | 2132,9U |
Lipaza | 159,9U | 533,2U |
Celulaza | 31,9U | 106,6U |
Siara bydlęca | 75mg | 250mg |
Immunoglobulina G (IgG) | 30mg | 100mg |
Spory Bacillus coagulans (Lactospore®) | 301503205,8U | 1005010686U |
Białko w przeliczeniu na suchą masę (azot *6,38).
Aminokwas | Na 100g |
---|---|
L-Alanina | 4483mg |
L-Arginina | 2240mg |
Kwas L-asparaginowy | 9946mg |
L-Cysteina | 2064mg |
Kwas L-glutaminowy | 15794mg |
Glicyna | 1597mg |
L-Histydyna | 1298mg |
L-Izoleucyna | 5767mg |
L-Leucyna | 9515mg |
L-Lizyna | 8212mg |
L-Metionina | 1817mg |
L-Fenyloalanina | 2777mg |
L-Prolina | 5798mg |
L-Seryna | 4215mg |
L-Treonina | 6427mg |
L-Tryptofan | 1545mg |
L-Tyrozyna | 2523mg |
L-Walina | 5405mg |
Składniki
Izolat białka serwatkowego mleka 55% [emulgator (lecytyna słonecznikowa)], koncentrat białka serwatkowego mleka 40% [emulgator (lecytyna słonecznikowa)], aromat, kompleks enzymów do żywności [alfa-amylaza, proteaza, beta-D-galaktozydaza (laktaza), lipaza, celulaza], chlorek sodu, colostrum wołowe (białko mleka), substancja słodząca (sukraloza), aromat naturalny, spory Bacillus Coagulans.
Zestaw degustacyjny Evoexcel 2.0 składa się z 5 worków po 500 g najlepszego koncentratu i izolatu białka serwatkowego.
Dzięki temu zestawowi otrzymasz 2,5 kg białka najwyższej jakości w lepszej cenie, z możliwością wyboru różnych smaków i poznania nowych tekstur.
Przyjmowanie białka w połączeniu z aktywnością fizyczną i zbilansowaną dietą wspiera utrzymanie i/lub rozwój masy mięśniowej.
To idealna okazja, by zdobyć i wypróbować nowe smaki Evoexcel 2.0.
Evoexcel 2.0 500 g - SportSeries
Evoexcel 2.0 Sport Seroes to środek spożywczy zawierający izolat i koncentrat białka serwatkowego, z dodatkiem substancji słodzącej.
Przyjmowanie białka z izolatu białka serwatkowego, wraz ze zdrową dietą i codzienną aktywnością fizyczną, wspiera wzrost i utrzymanie masy mięśniowej.
Evoexcel 2.0 zawiera siarę, fermenty LactoSpore™ i enzymy trawienne Digezyme® jako główne składniki wyróżniające.
Dla najlepszych efektów zaleca się regularne spożywanie białka. Sugerujemy stosowanie przez minimum 4 tygodnie, łącząc z planem treningowym:
Zadaj pytanie
Brak dostępnych pytań
Masz pytania odnośnie produktu?
Zespół ekspertów jest tutaj, aby Ci pomóc.
Postaramy się odpowiedzieć na Twoje zapytanie najszybciej jak to możliwe.
Zaloguj się i zapytaj nasCo mówią nasi klienci o produkcie
Wynik 4.7 / 5.00 z 28 prawdziwych recenzji
Pedro |
Różnorodność smaków
Smak truskawkowy jest tym, do którego jestem najmniej przekonany.
gerard |
Połączenie izolatu białka i koncentratu białka na najwyższym poziomie!
EVOEXCEL 2.0 to połączenie izolatu białka serwatkowego i koncentratu białka serwatkowego, które oferuje doskonałą jakość i szybkie wchłanianie. Jego format opakowania degustacyjnego pozwala wypróbować różne smaki, wszystkie o dobrym rozpuszczaniu, bez grudek i przyjemnej konsystencji. Idealny dla tych, którzy chcą zoptymalizować regenerację mięśni i utrzymać zrównoważone odżywianie. Dołączony dozownik jest praktyczny i łatwy w użyciu.
jose |
Dobra jakość i cena
Dobra jakość i dobre ambicje, można poczuć pomoc, która jest wszystkim, czego potrzebujesz, aby dostać się na szczyt.
David |
Bardzo smaczne
Smak jest bardzo dobry, najmniej smakowała nam czekolada z orzechami laskowymi, ale pozostałe są bardzo dobre. Czekolada i orzechy laskowe: trochę mdłe. Biała czekolada: bardzo, bardzo dobra, wcale nie mdląca. Sernik jagodowy: smakuje jak żelki truskawkowo-śmietankowe z cukrem. Truskawkowy: też bardzo dobry. Wanilia: smakuje jak budyń.
Enric |
Smak
Doskonały format do zapoznania się z produktem i duży wybór smaków w tym opakowaniu. Doskonały do mieszania z wodą.
Własna produkcja
Wytwarzamy nasze produkty i sprzedajemy je bezpośrednio Tobie.
Gwarantowana jakość
Pełna kontrola nad procesami pozwala nam zdobywać najwyższe certyfikaty.
Właściwa cena
Nasza filozofia pozwala nam oferować najlepsze możliwe ceny.
Zrównoważenie i społeczne zaangażowanie
Staramy się przyczyniać do lepszego społeczeństwa.
Darmowa dostawa
Zrób zakupy za minimum 374,95 zł, a wyślemy całość za darmo.
Ekspresowa dostawa
Po złożeniu zamówienia dotrze ono w ciągu 3–5 dni roboczych.
Codzienne promocje
Codziennie przygotowujemy oferty, byś mógł skorzystać z najlepszych okazji.
Metody płatności
Możesz wybrać spośród różnych metod płatności.
Changing language