- Wysokobiałkowa bułka do hamburgerów - odpowiednia na dietę odchudzającą!
- Bułka hamburgerowa przygotowana z wysokiej jakości mąki i białka.
- Zawiera 72% mniej węglowodanów w porównaniu do innych rodzajów chleba.
- Wysoka zawartość błonnika | Niska zawartość węglowodanów | Wysoka zawartość pełnowartościowego białka.
- Pieczywo odpowiednie dla wegan. Idealne do roślinnych burgerów!
- Odpowiednia dla diet keto i niskowęglowodanowych.
- Maksymalna puszystość i dobra konsystencja. Nie kruszą się i można je opiekać.
Bułka Proteinowa do Hamburgerów - Pożegnaj się z ryżem z kurczakiem każdego dnia!
Bułka Proteinowa do Hamburgerów FoodSeries to pieczywo dla osób dbających o dietę, ponieważ ma wysoką zawartość białka i tylko 6,5 g węglowodanów z wysoką zawartością błonnika. Dzięki bułce proteinowej do hamburgerów HSN możesz przygotować zdrowe, wysokiej jakości burgery z kurczaka i wołowiny z 72% mniejszą ilością węglowodanów.
Ta bułka do burgerów jest idealna do diet wysokobiałkowych i niskowęglowodanowych, jest lżejsza i bardziej odpowiednia dla osób, które dbają o swoją dietę i spożycie węglowodanów.
Myślisz, że hamburgery nie są zdrowe? U nas tak!
Nie rozpada się. Idealnie puszysta konsystencja.
Jakość konsystencji bułek do Hamburgerów HSN wynika z najwyższej jakości składników użytych do jego przygotowania, takich jak wysokiej jakości mąki i białko.
Dzięki temu konsystencja bułek do hamburgerów HSN jest znacznie lepsza, ponieważ częstym problemem bułek fitness jest to, że się rozpadają, bo struktura jest bardzo słaba. Nie jest tak w przypadku bułki proteinowej do hamburgerów HSN! Co więcej, jest tak samo puszysta jak tradycyjna bułka do hamburgerów.
Nawet nie zauważysz, że to pieczywo fitness!
Wysoka zawartość białka. Czy trenujesz na siłowni? To pieczywo dla Ciebie!
Tradycyjna bułka do hamburgerów może zawierać mniej niż 4 g białka, co jest znikomą ilością i tak na prawdę nie liczy się jako białko ze względu na niską jakość białka w bułce.
Pieczywo HSN różni się tym, że nie tylko ma niższą zawartość węglowodanów, ale też tym, że jedna bułka zawiera 13 gramów białka, co oznacza, że zawiera ponad 3 razy więcej białka niż zwykłe bułki proteinowe.
Burger z większą ilością białka bez dodawania większej ilości mięsa jest możliwy dzięki najlepszej bułce HSN!
Koniec z komercyjnym pieczywem. Opcja o obniżonej zawartości węglowodanów pomaga utrzymać formę
Bułki do hamburgerów, które można znaleźć w supermarketach, są bardzo niskiej jakości. Po pierwsze dlatego, że użyte mąki są całkowicie rafinowane, a po drugie, zawartość węglowodanów jest bardzo wysoka, co przyczynia się do nieuzasadnionego „złej” sławy hamburgerów.
Bułka proteinowa do hamburgerów HSN stanowi doskonałą alternatywę dla utrzymania zrównoważonej i zdrowej diety, ponieważ ponieważ wykorzystane składniki, takie jak wysokojakościowa mąka i białka,, charakteryzują się znaczną zawartością błonnika oraz niższym poziomem węglowodanów.
Jeśli masz ochotę na burgera, nie musi to być na cheat mealu. Teraz możesz przygotować wysokiej jakości burgery, które także są dietetyczne.
Dieta Ketogeniczna? Teraz masz do dyspozycji odpowiednie pieczywo o wysokiej zawartości błonnika!
Jednym z największych minusów diet niskowęglowodanowych, a także ogólnie diet niskokalorycznych, jest znaczne ograniczenie spożycia błonnika, ponieważ znaczna część spożywanego dziennie błonnika pochodzi ze zbóż.
Mąki użyte w bułce hamburgerowej HSN wraz z otrębami sprawiają, że zawartość błonnika w jednej bułce wynosi 4,8 g. Wysoka zawartość.
3 bułki w opakowaniu. 150 g = 3x50g
Każde opakowanie Bułek Proteinowych do Hamburgerów zawiera 3 porcje (3 bułki).
Bułki można przechowywać w temperaturze pokojowej – nie trzeba ich wkładać do lodówki. Po otworzeniu opakowania, zamknij opakowanie z powrotem do czasu, aż będziesz miał ochotę na kolejnego hamburgera. Będzie smakakowało tak samo jak po zakupie.
72% mniej węglowodanów niż konwencjonalne pieczywo. Bardziej lekkie!
Bułka hamburgerowa z białkiem dostarcza 6,5 g węglowodanów.
Inne bułki do hamburgerów, które można znaleźć w każdym supermarkecie, mogą zawierać do 35 g lub więcej węglowodanów na porcję.
Dzięki obniżonej zawartości węglowodanów (72% mniej węglowodanów) możesz regularnie delektować się ulubionym burgerem bez wyrzutów sumienia.
Jak korzystać z naszego produktu? Nie ma limitów! Mamy kilka pomysłów:
Bułkę do hamburgera możesz zjeść od razu, nie trzeba jej nawet podgrzewać. Otwórz opakowanie i spróbuj pyszną bułkę do hamburgera, gotową do spożycia.
Ale zastosowanie nie kończy się na tym – bułki można grillować, opiekać lub piec w trybie grill. Uwolnij swojego wewnętrznego kucharza!
A jeśli brakuje Ci pomysłów na przygotowanie własnych domowych burgerów. Mamy coś dla Ciebie! Nie przegap tego:
- Hamburgery Roślinne.
- Domowy Burger Wołowy.
- Burger z Kurczaka.
- Burger z Łososia z Mango.