Zgarnij okazje 🎁 już od 225 zł

Partycypować

Facebook LogoX LogoPinterest LogoClipboard Logo

KREM RYŻOWY 2.0

Food Series

Czy znasz nową formułę Kremu Ryżowego HSN, teraz bez hydrolizowanej mąki ryżowej! 100% wstępnie żelatynizowanej mąki ryżowej o wysokiej zdolności hydratacji (daje więcej przy mniejszej ilości). Naturalny smak i niska słodycz dzięki zachowaniu natywnej struktury skrobi. Bardzo drobna - Dobra konsystencja: Naturalnie bardzo kremowa. Bezglutenowa - Odpowiednia dla wegan.

Bez Laktozy

Bez Laktozy

Bez Jaj

Bez Jaj

Bez GMO

Bez GMO

Bez Cukru

Bez Cukru

Odpowiedni dla Wegetarian

Odpowiedni dla Wegetarian

Bez Ryb

Bez Ryb

Bez Nabiału

Bez Nabiału

Bez konserwantów

Bez konserwantów

Odpowiedni dla Wegan

Odpowiedni dla Wegan

Bez Orzechów

Bez Orzechów

Bez Glutenu

Bez Glutenu

Bez Soi

Bez Soi

Partycypować

Facebook LogoX LogoPinterest LogoClipboard Logo

Cena z planem oszczędnościowym

Minimalny zakup sztuk!

  • Karta Kredytowa/Debetowa
PROTEINOWY KREM RYŻOWY

Dostępne również:

Z białkiem

Informacja o naszych informacjach o produktach

Opis produktu

  •  Nowa formuła! Krem ryżowy 2.0 Idealny do przygotowywania najbardziej kremowych kaszek ryżowych.
  •  Wysoka gęstość po wymieszaniu z wodą. Nie wymaga gotowania. Wyjątkowo delikatna konsystencja.
  •  Lepsza konsystencja podczas przygotowania kaszek bezglutenowych. Idealna do połączenia z białkiem w proszku.
  •  Naturalna mąka gotowana tradycyjnymi metodami. Zrównoważona uprawa i zbiory.
  •  Gwarantujemy, że jest bezglutenowy - 100% ziaren ryżu. Bez zanieczyszczeń krzyżowych.
  •  Odpowiedni dla wegan | Wolny od GMO.
  •  Wygodniejszy w zastosowaniu niż Krem Ryżowy „1.0”. Niska zawartość naturalnego cukru. Bez hydrolizy. 

Kup w paczkach

Te produkty również mogą Ci się spodobać..

-36%
MĄKA RYŻOWA

Food Series

(643 opinie)

100% Mąki ryżowej. Do gotowania. Na ciasta i dania dla celiaków. Bezglutenowość gwarantowana. Odpowiednia dla wegan.

Od

15,77 zł 24,66 zł

-51%
PUDDING PROTEINOWY 2.0

Food Series

(822 opinie)

Pudding wysokobiałkowy. Z białkiem serwatkowym i białkiem mleka (WPC+MPI). Niska zawartość cukru. Nie zawiera acesulfamu K, aspartamu ani polioli. Odpowiedni dla wegetarian.

Od

92,10 zł 191,86 zł

-35%
OWSIANKA PROTEINOWA

Food Series

(469 opinie)

Owsianka proteinowa. Dostarcza 22 g białka na porcję. Niska zawartość cukru. Składniki wysokiej jakości. Odpowiednie dla wegetarian.

Od

53,24 zł 83,18 zł

-35%
MĄKA MIGDAŁOWA

Food Series

(321 opinie)

100% zmielonej mąki migdałowej. Pochodzenie: Hiszpania. Naturalne. Bez olejów i dodatku cukrów. Wegańskie źródło białka. Wysoka zawartość błonnika.

Od

35,49 zł 55,45 zł

-36%
JOGURT NISKOTŁUSZCZOWY W PROSZKU

Food Series

(90 opinie)

Jogurt z mleka krowiego w proszku. Naturalny smak. Niska zawartość tłuszczu. Wysoka zawartość białka. Wysoka zawartość wapnia. Pochodzenie mleka: Unia Europejska. Nie wymaga chłodzenia. Odpowiedni dla wegetarian.

Od

45,20 zł 70,64 zł

-36%
KEFIR NISKOTŁUSZCZOWY W PROSZKU

Food Series

(131 opinie)

Kefir z mleka krowiego w proszku. Żywe kultury bakterii. Niska zawartość tłuszczu. Wysoka zawartość białka. Pochodzenie mleka: Unia Europejska. Nie wymaga chłodzenia. Odpowiedni dla wegetarian.

Od

18,44 zł 28,84 zł

-36%
Highlight
BŁYSKAWICZNA MĄKA OWSIANA

Food Series

(6951 opinie)

Płatki owsiane w proszku. Natychmiastowa. Dobra rozpuszczalność. Nie wymaga gotowania - Wstępnie ugotowana - Doskonała strawność - Nowe smaki! Odpowiednia dla wegan.

Od

18,44 zł 28,84 zł

-35%
HUMMUS PROTEINOWY W PROSZKU

Food Series

(93 opinie)

Wysokobiałkowy hummus. Nie wymaga przechowywania w lodówce. Bez glutenu. Dłuższa trwałość. Wersje z ciecierzycy i soczewicy. Odpowiedni dla wegan.

Od

23,81 zł 37,20 zł

Pełny opis
Spis treści
    •  Nowa formuła! Krem ryżowy 2.0 Idealny do przygotowywania najbardziej kremowych kaszek ryżowych.
    •  Wysoka gęstość po wymieszaniu z wodą. Nie wymaga gotowania. Wyjątkowo delikatna konsystencja.
    •  Lepsza konsystencja podczas przygotowania kaszek bezglutenowych. Idealna do połączenia z białkiem w proszku.
    •  Naturalna mąka gotowana tradycyjnymi metodami. Zrównoważona uprawa i zbiory.
    •  Gwarantujemy, że jest bezglutenowy - 100% ziaren ryżu. Bez zanieczyszczeń krzyżowych.
    •  Odpowiedni dla wegan | Wolny od GMO.
    •  Wygodniejszy w zastosowaniu niż Krem Ryżowy „1.0”. Niska zawartość naturalnego cukru. Bez hydrolizy. 

    Najlepszy wybór, jeśli lubisz gęstą owsiankę ryżową

    Krem ryżowy 2.0 FoodSeries to preparat na bazie surowej mąki ryżowej, poddanej procesowi gotowania (wstępnego gotowania), aby potem przekształcić ją z powrotem w mąkę w proszku. Nie trzeba jej gotować, żeby nadawała się do jedzenia. Krem jest gotowy do użycia!

    Ryż jest ziarnem bogatym w aminokwasy, takie jak metionina, i stanowi doskonałe uzupełnienie roślin strączkowych pod względem jakości białka wegańskiego. Ze względu na swój naturalnie bezglutenowy charakter jest stosowany jako zamiennik mąki owsianej podczas przygotowywania owsianek dla sportowców i polecany w zdrowym odżywianiu.

    Krem ryżowy 2.0 to ulepszona formuła naszego tradycyjnego Kremu ryżowego. Zoptymalizowaliśmy sposób stosowania produktu, aby był bardziej praktyczny, a dzięki wysokiej zdolności nawadniania jest znacznie bardziej skuteczny.

    Z najlepszą kontrolą jakości - Krem ryżowy 2.0 HSN

    Bezglutenowy. Naturalnie wolny od alergenów i bez zanieczyszczeń krzyżowych

    Ryż jest zbożem, które nie wywodzi się z innych zbóż zawierających gluten, ponieważ nie zawiera prolamin w swoim naturalnym składzie.

    Jest to najlepsza alternatywa dla mąki owsianej do przygotowywania kaszek i owsianek, ponieważ nie zawiera glutenu i dlatego jest odpowiednia dla osób z celiakią.

    Aby tak było, nie tylko zboże musi być bezglutenowe, ale fabryka, w której jest przetwarzane, musi również gwarantować, że nie jest narażone na zanieczyszczenia krzyżowe między innymi zbożami zawierającymi gluten.

    W HSN stosujemy procesy produkcyjne oparte na obróbce składników w czystych pomieszczeniach, certyfikowanych zgodnie z międzynarodowymi standardami jakości. W związku z tym gwarantujemy całkowity brak glutenu i innych alergenów w naszym Kremie ryżowym 2.0.

    Odpowiedni dla wegetarian i wegan. Wolny od Organizmów Modyfikowanych Genetycznie.

    Wstępnie przegotowana mąka ryżowa jest preparatem odpowiednim dla wegan, ponieważ w procesie produkcji nie stosuje się żadnych środków ani składników pochodzenia zwierzęcego.

    Uprawa ryżu odbywa się zgodnie z procedurami inie została poddana działaniu GMO (Organizmów Modyfikowanych Genetycznie).

    Gotowa do przygotowania bez potrzeby gotowania. Idealna do kaszek i owsianek

    Dzięki wstępnej żelatynizacji (lub wstępnemu gotowaniu) mąka jest gotowa do użycia bez gotowania i doskonale nadaje się do przygotowywania kaszki ryżowej, tak jak w przypadku „kremu ryżowego”.

    Dzięki kremowi ryżowemu 2.0 uzyskasz super kremową kaszkę o bardziej neutralnym (skrobiowym) smaku, idealną do aromatyzowania lub urozmaicenia dodatkami, aby im nadać ulubiony smak.

    Wstępnie ugotowana / Wstępnie żelatynizowana zgodnie z tradycyjnymi procesami. Lepsza konsystencja i zachowanie właściwości ziarna

    Krem ryżowy 2.0 to surowa mąka ryżowa, taka jak mąka ryżowa, której ziarno zostało poddane tradycyjnemu procesowi gotowania przed zrobieniem mąki.

    Oznacza to, że w przeciwieństwie do innych wstępnie gotowanych mąk, które są poddawane obróbce termicznej pod wysokim ciśnieniem, natywna struktura skrobi nie jest hydrolizowana. Dlatego też ma niski procent cukrów i jest przez to idealnym produktem dla osób nie spożywających cukru i przestrzegających zdrowego stylu życia opartego na zdrowym odżywianiu.

    Krem Ryżowy 1.0 vs Krem ryżowy 2.0 - Co uległo poprawie?

    Nasz tradycyjny Krem Ryżowy jest jednym z naszych bestsellerów od momentu jego wprowadzenia na rynek.

    Krem ryżowy to żywność, którą każdy lubi, ze względu na praktyczny sposób przygotowania, możliwość łączenia z innymi produktami, zarówno słodkimi, jak i pikantnymi; a także ze względu na szybkość w przygotowaniu, ponieważ przygotujesz posiłek bez komplikacji, do którego możesz dodać trochę białka w proszku i masła orzechowego, na przykład przed treningiem.

    Nasz krem ryżowy kilka razy zmieniał formułę i poddawany był ulepszeniom. Naszą ostateczną wersją stał się krem ryżowy 2.0, który przeszedł następujące zmiany:

    Bez hydrolizowanej mąki ryżowej

    Usunęliśmy % hydrolizowanej mąki ryżowej ze standardowego kremu ryżowego, ponieważ poprawiliśmy dobór surowców wstępnie ugotowanej mąki ryżowej, dzięki czemu nie jest już konieczne dodawanie tej zawartości hydrolizowanej mąki ryżowej w celu uzyskania optymalnej konsystencji.

    Zawsze możesz kupić hydrolizowaną mąkę ryżową jako nasz specyficzny produkt: Zobacz tutaj.

    Dzięki wyeliminowaniu hydrolizowanej mąki ryżowej ze składu, zawartość cukru została znacznie zmniejszona, ponieważ wstępnie ugotowana mąka ryżowa zachowuje natywną strukturę skrobi i nie uwalnia cukrów.

    Lepsza konsystencja - Bardziej praktyczne przygotowanie

    Nowy krem ryżowy 2.0 rozwiązuje powszechny problem standardowej wersji, a problem ten związany jest ze sposobem jego przygotowania.

    Najczęstszym sposobem na zrobienie go jest wymieszanie kremu ryżowego z wodą w shakerze, wstrząśnięcie i przelanie do miski; jednak w naszej poprzedniej wersji było to trudniejsze, ponieważ krem bardzo szybko ulegał żelowaniu, przez co zmieniał się w papkę w shakerze i trzeba było użyć łyżki, aby nabrać go do miski.

    Z nowym surowcem, który wybraliśmy do produkcji kremu ryżowego 2.0, nie mamy tego problemu, ponieważ zachowanie żelatynizacji jest bardziej praktyczne; po przygotowaniu krem pozostaje płynny przez kilka sekund i może łatwo przepłynąć przez shaker.

    Dodaj pożądaną ilość kremu ryżowego do shakera, przestrzegając proporcji wody i odtwórz go, potrząsając przez kilka sekund. Po otwarciu zapewne pomyślisz „To nie jest krem!”, ale tak właśnie jest. Skorzystaj z tego i przełoż krem ryżowy do miski; w ciągu kilku sekund rozpocznie się proces żelatynizacji i stanie się gęsty jak tradycyjny krem ryżowy, już w samej miseczce

    Należy zachować ostrożność, ponieważ po wymieszaniu z wodą rozpoczyna się proces żelatynizacji, tzn. nie rozpoczyna się po zaprzestaniu potrząsania shakerem, więc jeśli potrząsasz nim przez długi czas, może rozpocząć się proces żelatynizacji wewnątrz shakera. Zwykle 5 sekund mieszania w zupełności wystarcza do optymalnej integracji.

    Bez grudek - Bardzo łatwy do przygotowania jednorodnej masy

    Krem ryżowy 2.0 lepiej się rozpuszcza w porównaniu ze standardową wersją, mimo że tradycyjna wersja także dobrze się rozpuszczała.

    Pożegnaj się z grudkami w kremie ryżowym, nawet jeśli przygotowujesz go w misce używając trzepaczki, a nie w shakerze.

    Zwiększona zdolność nawadniania - wydajność taka sama przy mniejszej ilości produktu

    Dzięki dużej zdolności wstępnie ugotowanej mąki ryżowej do zatrzymywania wody w swoim składzie, uzyskuje się ilość kaszki odpowiadającą ilości uzyskanej z tradycyjnego kremu ryżowego, ale przy wykorzystaniu mniejszej ilości produktu.

    W naszym kremie ryżowym „1.0' zalecana przez nas ilość proszku na porcję wynosiła około 50 gramów, wymieszanych w 180 ml; w naszej nowej formule zalecamy użycie 30 g produktu, wymieszanego w 160 ml wody, co daje podobną objętość do poprzedniej, z mniejszą ilością kremu ryżowego. To pozwala zaoszczędzić więcej, lepiej kontrolować kalorie i bardziej się najeść z mniejszą ilością jedzenia.

    To same zalety!

    Pełny właściwości odżywczych. Odkryj je

    Dobre spożycie węglowodanów bez dodatku cukrów i z niewielką ilością naturalnego cukru z ryżu

    Krem Ryżowy 2.0 dostarcza nie mniej niż 83% węglowodanów złożonych w wersji niearomatyzowanej (czysta skrobia ryżowa).

    Jest to wysoce energetyczny preparat, doskonały do uzupełniania węglowodanów przez sportowców, który nie powoduje problemów trawiennych i ma naturalną zawartością cukru poniżej 0,5% w wersji bezsmakowej.

    Bez hydrolizy. Pełne zaopatrzenie w naturalną skrobię ryżową

    Jak wspomniano powyżej, dzięki tradycyjnemu procesowi gotowania, skrobia w ziarnach ryżu pozostaje natywna, a cukry z jej struktury nie ulegają hydrolizie, dzięki czemu nasz Krem ryżowy 2.0 to preparat o neutralnym smaku, bez słodyczy i doskonale nadaje się do przyjmowania złożonych węglowodanów, tak jak naturalne ziarna ryżu.

    Przygotuj swoje własne dania. Pyszne i Macro-Friendly

    Krem Ryżowy 2.0 jest idealny do przygotowywania pysznych kaszek bezglutenowych. Na przykład: Czekoladowa proteinowa kaszka ryżowa.

    Wystarczy dodać do miski porcję wstępnie ugotowanej mąki ryżowej z 5 g czystego kakao w proszku,, 30 g Evowhey o smaku podwójnej czekolady i polać naszymi pysznymi Masłami orzechowymi extra creamy.

    Zdrowy przysmak!

    Idealny dla: Sportowców i zdrowo odżywiających się osób

    Biorąc pod uwagę zawartość węglowodanów Kremu Ryżowego 2.0, jest on idealnym produktem dla sportowców i osób o wysokim zapotrzebowaniu energetycznym, które stosują dietę o niskiej zawartości cukru.

    Nie przegap tego i jedz go według własnych upodobań!

    Pytania od innych klientów (5)

    Co mówią nasi klienci o produkcie

    KREM RYŻOWY 2.0

    Zadowolony klient mówi:

    Dobry produkt

    Ricard | 07/07/2025

    Łagodny w smaku i doskonały jako przedtreningówka. Cena jest bardzo przystępna. Próbowałem wcześniej innych marek i bez wątpienia ze względu na cenę i jakość wybrałbym tę.

    Suave de sabor y excelente alimento tomado como pre-entreno. El precio es muy asequible. He probado otras marcas antes y sin duda por precio y calidad me quedo con esta.
    Czy ta opinia Ci pomogła?
    KREM RYŻOWY 2.0

    Krytyczny klient mówi:

    Trudne do rozpuszczenia.

    Alberto | 07/02/2024

    Muszę powiedzieć, że po raz pierwszy biorę krem ryżowy, mieszam go z izolatem białka i gorącą wodą, w moim przypadku rozpuszczanie nie jest dobre, dostaję dużo grudek i dość duże.

    He de decir que es la primera vez que tomo crema de arroz, la mezclo con aislado de proteína y agua caliente, en mi caso la disolución no es buena, me quedan muchos grumos y bastante grandes.
    Czy ta opinia Ci pomogła?

    Wynik 4.7 / 5.00 z 572 prawdziwych recenzji

    Filtr
    loader
    Załadunek...

    Ricard |

    Dobry produkt

    Łagodny w smaku i doskonały jako przedtreningówka. Cena jest bardzo przystępna. Próbowałem wcześniej innych marek i bez wątpienia ze względu na cenę i jakość wybrałbym tę.

    Suave de sabor y excelente alimento tomado como pre-entreno. El precio es muy asequible. He probado otras marcas antes y sin duda por precio y calidad me quedo con esta.
    Czy ta opinia Ci pomogła?
    Ogólna satysfakcja (5.0 / 5)
    Efektywność (5.0 / 5)
    Stosunek jakości do ceny (5.0 / 5)
    Prezentacja (5.0 / 5)

    Ricard |

    Dobry

    Gładki i bez cukru. Dokładnie to, czego potrzebujesz, aby przygotować się do dobrego przedtreningowego. Świetny stosunek jakości do ceny.

    Suave y sin azúcares. Justo lo que necesitas para prepararte un buen pre- entreno. Precio muy bueno.
    Czy ta opinia Ci pomogła?
    Ogólna satysfakcja (5.0 / 5)
    Efektywność (5.0 / 5)
    Stosunek jakości do ceny (5.0 / 5)
    Prezentacja (5.0 / 5)

    Fuenllana |

    Bardzo dobry

    Bardzo dobry krem ryżowy. Wybrałam neutralny i używam go do deserów i śniadań zmieszanego z mlekiem i syropem z orzechów laskowych i kakao. Dla mnie jest bardzo dobry.

    Muy buena crema de arroz. Elegí la neutra y la uso en postres y desayunos mezclada con leche y sirope de avellana y cacao. Para mi está muy muy buena.
    Czy ta opinia Ci pomogła?
    Ogólna satysfakcja (5.0 / 5)
    Efektywność (5.0 / 5)
    Stosunek jakości do ceny (5.0 / 5)
    Prezentacja (5.0 / 5)

    Abraham |

    Brutalny

    Jeden z moich stałych zakupów, którego nigdy nie przegapię na etapie przyrostu masy mięśniowej, aby promować dostarczanie węglowodanów w postaci płynnej w koktajlu. Wszystkie smaki, które miałem okazję wypróbować, są absolutnie niesamowite i zapewniają doskonały dotyk dla podniebienia.

    Una de mis compras recurrentes que no faltan en mi etapa de ganancia muscular para favorecer el aporte de hidratos de manera líquida en un batido. Todos los sabores que he podido probar son totalmente increíbles y dan un toque perfecto al paladar.
    Czy ta opinia Ci pomogła?
    Ogólna satysfakcja (5.0 / 5)
    Efektywność (5.0 / 5)
    Stosunek jakości do ceny (5.0 / 5)
    Prezentacja (5.0 / 5)

    Fran |

    Imponujące

    Ten krem ryżowy jest świetny do przygotowywania żywności dla niemowląt, jego smaki są niesamowite, a cena jest najlepsza na rynku. Gorąco polecam.

    Esta crema de arroz está buenísima para hacerte papillas, sus sabores son impresionantes y el precio el mejor del mercado. Recomendadísimo.
    Czy ta opinia Ci pomogła?
    Ogólna satysfakcja (5.0 / 5)
    Efektywność (5.0 / 5)
    Stosunek jakości do ceny (5.0 / 5)
    Prezentacja (5.0 / 5)
    Zobacz wszystkie recenzje

    Własna produkcja

    Wytwarzamy nasze produkty i sprzedajemy je bezpośrednio Tobie.

    Gwarantowana jakość

    Pełna kontrola nad procesami pozwala nam zdobywać najwyższe certyfikaty.

    Właściwa cena

    Nasza filozofia pozwala nam oferować najlepsze możliwe ceny.

    Zrównoważenie i społeczne zaangażowanie

    Staramy się przyczyniać do lepszego społeczeństwa.

    Darmowa dostawa

    Zrób zakupy za minimum 374,95 zł, a wyślemy całość za darmo.

    Ekspresowa dostawa

    Po złożeniu zamówienia dotrze ono w ciągu 3–5 dni roboczych.

    Codzienne promocje

    Codziennie przygotowujemy oferty, byś mógł skorzystać z najlepszych okazji.

    Metody płatności

    Możesz wybrać spośród różnych metod płatności.